Гаранция, рекламации и връщане

Гаранционни условия

Всяка стока предлагана от superpromobg.eu е с 24 месеца гаранция или е упомената, ако е различна от този срок за всеки индивидуален продукт.

 

Продуктите, предлагани от SuperPromobg.eu, за които е приложимо, ползват гаранция, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от SuperPromobg.eu или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

  • адрес и телефон на оторизираните сервизи
  • гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
  • гаранционен срок на закупената стока

При повреда на продукт с гаранционна карта на SuperPromobg.eu в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на SuperPromobg.eu. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на SuperPromobg.eu. Връщането се осъществява посредством куриер.

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. 0988207901 или и-мейл  promocii1001@abv.bg 

Гаранционна Карта - Линк за сваляне - https://shorturl.at/ADGWX

 

Рекламации - Завеждане на рекламации стара чрез мейл - promocii1001@abv.bg или фейсбук страницата ни: https://goo.gl/SXjKDt (Super Promo - Топ промоции всяка седмица)

 

Връщане и замяна - Връщане и замяна може да се направи на всяка стока закупена от нас в 14 дневен срок след закупуването, като екипът на superpromobg.eu трябва да бъде информиран предварителнона на тел. 0988207901 или и-мейл  promocii1001@abv.bg. Стоките трябва да са в търговски вид, неупотребявани или без следи от употреба и в оригиналната опаковка! ВРЪЩАНЕТО е за сметка на клиента!

 

За избягване на всякакво съмнение, за да се уважи правото на отказ, необходимо е, наред с останалите законови изисквания за правото на отказ, да са налице кумулативно и следните изисквания:

  • върху стоката не трябва да има каквито и да били следи от употребата й по предназначение;
  • стоката трябва да бъде в търговски вид, който позволява стоката да бъде предложена за повторна продажба без да се налага предлагането й на по-ниска цена в сравнение с първоначалната й продажба;
  • когато е приложимо, потребителят е длъжен да върне с продукта в оригиналната, изцяло запазена опаковка;

 

Стоки, които са употребявани (без стоки в пряк достъп до кожа, тяло и коса) или с нарушена опаковка се възстановяват на 50% до 70% от търговската им стойност, при изрично съгласие от страна на Superpromobg.eu.

 

 

Заявка за връщане се прави на мейл: promocii1001@abv.bg с информация за номер на поръчка, товарителница и обяснение защо се връща продукта!

 

 

Продукти, за който се изисква пряк контакт с човешка кожа, тяло и коса, за да функционират и са вече използвани, не подлежат на връщане от хигиенна и здравословна гледна точка! (Фитнес уреди, уреди за коса и други, за които е описано в офертата)

 

Пратки с наложен платеж се взимат в срок от 7 работни дни.