Социални Мрежи

Гаранция, рекламации и връщане

Гаранционни условия

Всяка стока предлагана от  SuperPromobg.eu е с 24 месеца гаранция за физически лица и 12 месеца за юредически или е упомената, ако е различна от този срок завсеки индивидуален продукт. 

 

Продуктите, предлагани от SuperPromobg.eu, за които е приложимо, ползват гаранция, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща с гаранционна карта, издадена от SuperPromobg.eu или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

 • адрес и телефон на оторизираните сервизи
 • гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
 • гаранционен срок на закупената стока

 

 

!!!ВАЖНО - Ако гаранционната карта не е приложена в опаковката - то тя може да бъде свалена от сайта ни.

 

За валидна гаранция изискваме единствено документа получен от куриерската фирма при получаване на стоката! ВАЖНО!!!

 

 

При повреда на продукт с гаранционна карта на  SuperPromobg.eu в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща обратно до  SuperPromobg.eu.

След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента. Връщането се осъществява посредством куриер. 

Разноските по гаранционно обслужване са за сметка на клиента и са по стандартните тарифи на куриерската компания!

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове.

В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на мейл: superpromobg.eu@gmail.com

 

Гаранционна Карта и условия - Линк към гаранционна карта ТУК - Пазете платежния документ от Еконт, за да е валидна!

 

 

 

Рекламации - Завеждане на рекламации става САМО чрез мейл - superpromobg.eu@gmail.com

Връщане и замяна - Връщане и замяна може да се направи на всяка стока закупена от нас в 14 дневен срок след закупуването, като екипът на superpromobg.eu трябва да бъде информиран предварителнона на тел. 089500508 или и-мейл  superpromobg.eu@gmail.com.

Стоките трябва да са в търговски вид, неупотребявани или без следи от употреба и в оригиналната опаковка и придружени с формуляр за връщане на стока и фискален документ за покупка - както е описано и в общите ни условия! ВРЪЩАНЕТО или ЗАМЯНАТА е изцяло за сметка на клиента!

 

ВРЪЩАНЕТО е за сметка на клиента!

 

За избягване на всякакво съмнение, за да се уважи правото на отказ, необходимо е, наред с останалите законови изисквания за правото на отказ, да са налице кумулативно и следните изисквания:

 • върху стоката не трябва да има каквито и да били следи от употребата й по предназначение;
 • стоката трябва да бъде в търговски вид, който позволява стоката да бъде предложена за повторна продажба без да се налага предлагането й на по-ниска цена в сравнение с първоначалната й продажба;
 • когато е приложимо, потребителят е длъжен да върне с продукта в оригиналната, изцяло запазена опаковка;

 

Стоки, които са употребявани (без стоки в пряк достъп до кожа, тяло и коса) или с нарушена опаковка се възстановяват на 50% до 70% от търговската им стойност, при изрично съгласие от страна на Superpromobg.eu.

 

 

Заявка за връщане се прави на мейл: superpromobg.eu@gmail.com  с информация за номер на поръчка, товарителница и обяснение защо се връща продукта!

 

 

Продукти, за който се изисква пряк контакт с човешка кожа, тяло и коса, за да функционират и са вече използвани, не подлежат на връщане от хигиенна и здравословна гледна точка! (Фитнес уреди, уреди за коса и други, за които е описано в офертата)

 

Пратки с наложен платеж се взимат в срок от 7 работни дни.

 

 

ПРОДУКТИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ВРЪЩАНИ

 

Ако се колебаеш дали даден продукт може да бъде върнат, моля обади ни се или ни пиши. Има продукти, които не могат да бъдат върнати, след като се отворят и се наруши фабричната им опаковка:

 • Не се приема отказ от запечатани носители на данни, запечатани звукозаписи, видеозаписи или компютърни софтуери, които са разпечатани след доставката;

 

 • Не се приема отказ от специфични, персонализирани продукти, които са изготвени по поръчка или съгласно индивидуалните предпочитания на клиента;

 

 • Не се приема отказ от продукти, които след доставката им са били разпечатани и не могат да бъдат върнати по здравни / хигиенни причини (напр.тримери, машинки за подстригване, маши, преси, четки за коса, самобръсначки, епилатори, фотоепилатори и други продукти за лична хигиена и депилация, ел. четки за зъби, резервни глави за четки, зъбни душове, термометри, инхалатори и тн.). Прахосмукачки, Парочистачки и уреди за домашна хигиена, който са употребявани не подлежът на връщане! ;

 

 • Не се приема отказ от стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност;

 

 • Не се приема отказ от стоки, които след доставка и поради естеството им са се смесили с други стоки, от които не могат да бъдат отделени;

 

 • Специални правила важат за отказ от предоставeно цифрово съдържание;

 

 • Не се приема отказ от стоки и в останалите случаи определени от закона.