Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Доставка

Срокове и доставка

Поръчки по телефон се приемат в часовете между 9 и 17 часа! Поръчки директно от системата ни (от Бутона "Купи") може да извършвате 24 часа в денонощието!


Доставяме в цялата страна с куриерска фирма Еконт Експрес до адрес на клиента или до офис на Еконт в съответното населено място.

Доставката се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни от потвърждаване на поръчката.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт - ВИЖ ТУК.


При получаване на пратка клиентът е длъжен да заплати куриерската такса, дори в случаите на отказана след преглед пратка.

В подобни случаи клиентът следва да заплати куриерската такса в едната посока (от изпращача към получателя).

Втората такса по връщане в обратна посока се поема от търговеца, ако след преглед стоката е с доказан дефект - във всички други случаи стока след преглед и отказ без основателна причина доставката се заплаща и в двете посоки от клиента.

 

Методи на плащане

Поръчаните стоки могат да бъдат платени чрез опцията "Наложен Платеж" по следния начин:

  • Плащане при доставка: При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера (вклюваща цена на стоките и цена на  куриерската такса на Еконт). Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката. superpromobg.eu не поема разходите по инкасо и застраховка на стоките.
  • Плащанията на стоки към superpromobg.eu са неавансови и са съобразени с член 93, ал. 1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД).