Четка за коса с горещ въздух ONE STEP 3 в 1

3 в 1 ! Електрическа четка за сушене, изправяне и оформяне на коса ONE STEP - ХИТ МОДЕЛ ТИП РЕВЛОН!

 

С една стъпка - сушене, изправяне и оформяне!

 

2 в 1 електрическа четка за коса One step е функционална четка за коса, която лесно и бързо ще изсуши и изправи вашата коса без да я увреди. Ще се радвате на мека, блестяща и гладка прическа за дълго време.

 

Благодарение на изключителната си мощност от 1000W вие без усилие ще изсушите и оформите вашата коса.
2 в 1 електрическа четка за коса One step има керамично покритие, което защитава косата, предава мекота и блясък.

 

Четката е снабдена и с турмалинова технология, чрез която се произвеждат голям брой негативни йони, които неутрализират статичното електричество във вашата коса, като я оставят гладка и подредена. Забравете за хвърчащата и непокорна коса и се насладете на безупречно подредена и жизнена коса.

 

 

 

Благодарение на изключителната си мощност от 1200W вие без усилие ще изсушите и оформите вашата коса. Невероятен обем бързо и лесно! 3 в 1 електрическа четка за коса One step има керамично покритие, което защитава косата, придава мекота и блясък. Четката е снабдена и с турмалинова технология, чрез която се произвеждат голям брой негативни йони, които неутрализират статичното електричество във вашата коса, като я оставят гладка и подредена. Забравете за хвърчащата и непокорна коса и се насладете на безупречно подредена, жизнена и блестяща коса.

 

Електрическа четка за изправяне, сушене и къдрене на коса 29,90

 

Представяме ви ONE STEP 3 в 1 Hair Dryerand and Styler. Иновативна кръгла четка за коса с функция за сушене, изправяне и оформяне на косата в една стъпка

 3 в 1 електрическа четка за коса One step е функционална четка за коса, която лесно и бързо ще изсуши и изправи вашата коса без да я увреди. Ще се радвате на мека, блестяща и гладка прическа за дълго време.

 

71N7n9ZSv1L._SL1500_Благодарение на изключителната си мощност от 1000W вие без усилие ще изсушите и оформите вашата коса.
3 в 1 електрическа четка за коса One step има керамично покритие, което защитава косата, предава мекота и блясък.Четката е снабдена и с турмалинова технология, чрез която се произвеждат голям брой негативни йони, които неутрализират статичното електричество във вашата коса, като я оставят гладка и подредена. Забравете за хвърчащата и непокорна коса и се насладете на безупречно подредена и жизнена коса.


Регулиране на температурата: горещ въздух + студен въздух


Функция: изсушаване+изправяне.


Дизайн на четката с кръгла форма, които позволява да оформяте прическата максимално удобно.

 

Спецификация:

- Размер: 384 * 109 * 90 мм Тегло: 660гр

- Цвят: Черен + Розов

- Напрежение: 110 / 240V 50 ~ 60Hz

- Мощност: 1200 W

- Три нива на температурата: 60 -120 градуса

- Функция: изсушаване+изправяне

 

 

 

85,00 лв. 36,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 36,90 лв.
Моля, изберете: