Соларен градински фонтан с три режима на разпръскване на водата

 

 

 

 

 

 

Ако обичате приятната, уютна и хармонична обстановка, то този фонтан със слънчева батерия, ще ви даде възможност да постигнете много в декорацията на вашия дом, офис, заведение или градина.

 

Фонтанът е лесен за инсталиране и използване, той използва захранване със слънчева енергия и вашата грижа за неговото функциониране е минимална за сметка на ползите, които ще получите.

 

Декорацията с фонтан създава спокойна и приятна атмосфера, което ще помогне на вас или вашите клиенти да се почувстват в приятна и ползотворна атмосфера.

 

Фонтанът има три приставки, които ви дават възможност за разнообразие в режимите на разпръскване на водата.

 

Има възможности да регулирате височината и циркулацията по начин по който желаете, като в комплекта са включени две приставки за регулиране височината на водната струя.

 

 

 

 

 

 

 

 

Фонтанът може да поставите върху повърхности от тип шадраван или директно във воден басейн, като той ще бъде ефектен и естетичен.

 

Поставянето върху водна повърхност е абсолютно безопасно, фонтанът е проектиран да стои стабилно и това по никакъв начин  няма да наруши неговата функционалност или да промени неговата работа.

 

Фонтанът може да поставите в центъра на декоративно езеро, шадраван, басейн или на друга позиция, която считате за подходяща.

 

Ако разполагате с по – голям по размер воден обект, може да комбинирате няколко фонтана като това със сигурност ще направи вашето място още по – стилно и интересно.

 

Комбинацията от три или пет фонтана ще ви оформи истинско водно шоу, което ще е удоволствие за очите и душата.

 

 

 

 

 

Solar Powered Fountain Pump

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фонтанът представлява кръгъл черен диск, който е декориран в две части.

Дискът е оформен с вътрешен кръг, който е изцяло в черен цвят и по – голям външен, който има украса с линии, ориентирани към неговия център. Дизайнът е семпъл и елегантен, но действа успокояващо.

Дизайнът позволява различно съчетание с водосъдържатели, които може да изберете по собствен вкус и предпочитания.

Красивите цветни водосъдържатели, ще се комбинират успешно с черния цвят на фонтана и ще се запази хармоничното излъчване и стил.

По този начин какъвто и водосъдържател да използвате за вашия фонтан, няма да се стигне до дисхармония или някаква несъвместимост.

 

 

 

 

 

КАК ФУНКЦИОНИРА:

 

Фонтанът има помпа, която се захранва със слънчева светлина и засмуква водата под повърхността на която е разположен, след което я разпръсква по няколко възможни начина.

 

След разпръскването на водата тя се връща отново към своето предишно местоположение и по този начин се оформя затворен воден цикъл.

В комплекта са включени три приставки за разпръскване на водата и два удължителя, като удължителите се използват за да регулирате височината на разпръскваната струя.

Сглобяването е изключително лесно.

След като изберете една от двете приставки за дължина, я поставяте в центъра на диска.

 

Върху приставката за дължина поставяте една от трите приставки за разпръскване на водата. Няколко лесни стъпки, които ви дават възможност за множество различни комбинации и водни ефекти.

 

 

 

Соларен фонтан Kapp SL-200, басейн, 4 разпръсквача, Черен - eMAG.bg

 

 

 

 

 

 

 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Соларен фонтан;
  • Цвят- Черен;
  • Захранване- Слънчева енергия;
  • Форма: Кръгла;
  • Диаметър: 16 см.

 

СЪДЪРЖАНИЕ НА ОПАКОВКАТА:

  • 1бр. Фонтан с помпа;
  • 3бр. Наставки за разпръскване;
  • 2бр. Удължителя за наставките.
29,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 29,99 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!