Антигравитационна кола, вървяща по стени и тавани Max Racing Climb Force, Zero Gravity

 

 

 

 

Max Racing Climb Force, която върви по стените и тавана, е една от последните най-интересни нововъведения. Колата ще ви доведе до дивата наслада на цялото ви семейство, независимо от възрастта.

 

Машината е оборудвана с най-новото устройство "VENTURI". Вградените в колата турбини засмукват въздух, създавайки вакуум, а гъвкавото „окачване“ го поддържа, като по този начин поддържа тежестта на колата. Принципът на вакумната система позволява тя да се изкачва и да се движи стабилно върху всякакви плоски повърхности в режим WALL: включително стени, тавани, прозорец и огледала.

 

Благодарение на най-новите технологчни системи, тя може да се върти и движи буквално на всяка стена и таван във вашия дом!

 

 

Тя може да достигне скорост до 7 км в час. Тази чудна кола се управлява с помощта на инфрачервено, дистанционно управление.

 

Лявата страна и задната светлина ще се включат при завиване наляво; светлините от дясната страна ще се включат, докато завивате надясно.

 

 

 

Едно безкрайно забавление за децата!

 

 

 

Max Racing - Climb Force | La Jouetterie

 

 

 

Можете да зареждате колата чрез дистанционното управление, което има кабел за зареждане, също може да се зарежда чрез щепсела, лаптоп и т.н. с включения USB кабел.

 

 

Този автомобил с дистанционно управление е изработен от трайни ABS материали, гарантиращи, че има силна устойчивост на удари и силно удароустойчиво тяло.

 

 

 

Характеристики:

 

  • колата се зарежда посредством USB кабел от всеки компютър или зарядно за телефон, но може да се презареди и от вграденият кабел в самото дистанционно.
  • дистанционното работи с 6 батерии тип АА (не са включени в комплекта)
  • колата се предлага в 2 цвята: син или червен
36,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 36,90 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!