TV Хранителен Екстрактор НУТРИ БЛЕНДЕР 600W

 

 

Започнете да водите здравословен начин на живот с НУТРИ ШЕЙКЪР ХРАНИТЕЛЕН ЕКСТРАКТОР 600w. Повече енергия и сила за целия ден с една нутрибомба на ден.

 

Най-сигурният метод телата ни да се снабдят с нужните хранителните вещества, е чрез извличането им от здравословните храни. Хранителният екстрактор има силата да открие всички скрити хранителни вещества в храната, която консумираме.

 

Вземаш най-доброто от живота…когато вземаш най-доброто от храната.

Нека хранителният екстрактор да бъде част от живота ти, за да се почувстваш по-млад, по-здрав и по-жизнен!

С Нутришейковете на хранителният екстрактор консумираш супер храни!

Открий скритите полезни вещества в храната с хранителният екстрактор.

 

НУТРИ ШЕЙКЪР - хранителен екстрактор

 

В забързаното ежедневие често не остава време да се храним здравословно и да дъвчем правилно храната. Затова, дори да консумираме здравословни продукти, храносмилателната ни система трудно асимилира витамините, минералите и фитохимикалите, съдържащи се в нея. Най-сигурният метод да се снабдим с всички полезни хранителни вещества, от които се нуждаем, е чрез извличането им от здравословните храни.. Когато плодовете, зеленчуците и ядките са смлени до консистенция, най-лесна за консумация, храносмилателната система абсорбира възможно най-много хранителни вещества от тях. Нутришейкър прави точно това!

 

Нутрибулет има силата да открие всички скрити хранителни вещества в продуктите, които консумираме. Много от най-важните елементи в храната ни не могат да бъдат извлечени, когато приемаме храната си пасирана, дъвчейки я или пиейки сок. За да стигнем до супер хранителните вещества – фитохимикалите в семената, кожите и стъблата на плодовете, зеленчуците и ядките, с които се храним, те трябва да са напълно раздробени. Когато това стане, ние приемаме много повече хранителни вещества, отколкото обикновено. С Нутришейкър всеки ден ще се наслаждавате на питие - витаминна бомба, с което ще си набавяте всички полезни хранителни вещества, които обикновено само преминават през тялото ви, без никакво влияние.

Нутришейкър не е нито блендер, нито джусър, а уникална комбинация от 900-ватов мотор, иновативното острие за раздробяване на продуктите и патентованата циклонна технология за извличане на всички хранителни вещества от любимите ни храни, дори от семената, кожите и стъблата.

 

 

Наличен и Нутришейкър 900 вата на ТОП цена от 139лв. - ТУК

250,00 лв. 99,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 99,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!