TV Хранителен Екстрактор НУТРИ ШЕЙКЪР 600w XXL Комлект ОФЕРТА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА!

 

ОРИГИНАЛНИЯТ НУТРИ ШЕЙКЪР ХРАНИТЕЛЕН ЕКСТРАКТОР 600w XXL на ТОП ЦЕНА!

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧЕСТВА - ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ!

24 МЕСЕЦА ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ!

ВНОС ОТ АНГЛИЯ!

 

Започнете да водите здравословен начин на живот с НУТРИ ШЕЙКЪР ХРАНИТЕЛЕН ЕКСТРАКТОР 600w. Повече енергия и сила за целия ден с една нутрибомба на ден.

 

Най-сигурният метод телата ни да се снабдят с нужните хранителните вещества, е чрез извличането им от здравословните храни. Хранителният екстрактор има силата да открие всички скрити хранителни вещества в храната, която консумираме.

 

Вземаш най-доброто от живота…когато вземаш най-доброто от храната.

Нека хранителният екстрактор да бъде част от живота ти, за да се почувстваш по-млад, по-здрав и по-жизнен!

С Нутришейковете на хранителният екстрактор консумираш супер храни!

Открий скритите полезни вещества в храната с хранителният екстрактор.

 

НУТРИ ШЕЙКЪР - хранителен екстрактор

 

В забързаното ежедневие често не остава време да се храним здравословно и да дъвчем правилно храната. Затова, дори да консумираме здравословни продукти, храносмилателната ни система трудно асимилира витамините, минералите и фитохимикалите, съдържащи се в нея. Най-сигурният метод да се снабдим с всички полезни хранителни вещества, от които се нуждаем, е чрез извличането им от здравословните храни.. Когато плодовете, зеленчуците и ядките са смлени до консистенция, най-лесна за консумация, храносмилателната система абсорбира възможно най-много хранителни вещества от тях. Нутришейкър прави точно това!

 

Нутрибулет има силата да открие всички скрити хранителни вещества в продуктите, които консумираме. Много от най-важните елементи в храната ни не могат да бъдат извлечени, когато приемаме храната си пасирана, дъвчейки я или пиейки сок. За да стигнем до супер хранителните вещества – фитохимикалите в семената, кожите и стъблата на плодовете, зеленчуците и ядките, с които се храним, те трябва да са напълно раздробени. Когато това стане, ние приемаме много повече хранителни вещества, отколкото обикновено. С Нутришейкър всеки ден ще се наслаждавате на питие - витаминна бомба, с което ще си набавяте всички полезни хранителни вещества, които обикновено само преминават през тялото ви, без никакво влияние.

Нутришейкър не е нито блендер, нито джусър, а уникална комбинация от 600-ватов мотор, иновативното острие за раздробяване на продуктите и патентованата циклонна технология за извличане на всички хранителни вещества от любимите ни храни, дори от семената, кожите и стъблата.

 

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

 Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Наличен и Нутришейкър 900 вата на ТОП цена от 139лв. - ТУК

250,00 лв. 85,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 85,00 лв.
Моля, изберете: