Портативен охладител Арктик Еър 3в1

 

 

 

Арктик Еър е персонален охладител за въздух със супер тих вентилатор, който едновременно охлажда, освежава и почиства въздуха около теб.

 

С 3 степени на работа на вентилатора – ниска, средна и висока. Работи до 12 часа. Филтърът му се мие.

 

Консумира минимално количество енергия, изключително ефективен, с грижа за околната среда.

 

Приятният му дизайн и малките размери се съчетават и с най-модерно обзаведените домове. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прохлада по поръчка!

 

Мъчи те жега? Не са ти необходими 3 отделни уреда: само с един - Арктик Еър - охлаждаш, овлажняваш и пречистваш въздуха в близост до теб, по поръчка. Персонален охладител за въздух, който изстудява въздуха, без да използва охлаждащи течности и вредни химикали! Разботи само с вода! Охлажда естествено, безопасно и икономично! С компактна форма, не заема много място и не изпъква сред обзавеждането на дома.

 

Подобрена версия с повече мощност, до 2,750 оборота в мин, работи до 12 часа с едно зареждане на вода. Избираш от 3 степени на сила на въздушната струя: силна, средна и слаба. А с решетката контролираш посоката, в която да насочиш охладения въздух.

 

Перфектният компактен уред, който ползваш в офиса, в спалнята, в хола, носиш със себе си на къмпинг, навсякъде! Просто сложи студена вода, включи бутона и се наслади на приятно освежаващия полъх.

 

Ултра-тихият вентилатор няма да те смущава, докато спиш или релаксираш.

 

Лек и леснопреносим: можеш да го преместваш, в които помещения пожелаеш.

 

Може да се включи във всеки стандартен контакт за максимално удобна употреба.

 

Не използва химикали – пестиш пари и се грижиш за околната среда.

 

 

 
 

Каква е тайната на Арктик Еър?

Арктик Еър Ултра не е климатик, не се нуждае от инсталация и монтаж, използва чиста вода, а не фреон и се мести лесно от 1 стая в друга. Арктик Еър е персонален охладител, който охлажда и освежава въздуха около теб. Тайната е в специфичната Хидро-охлаждаща технология на работа. Арктик Еър насочва горещия въздух към хидро-охлаждащия филтър. Преминавайки през него, топлината се превръща в свеж и приятен бриз за секунди!

 

 

Охлаждането чрез изпаряване е един от най-ефективните начини за естествено изстудяване на въздуха. Няма нужда от монтаж! Наливаш вода, включваш в контакта, натискаш бутона и готово! Имаш прохлада по поръчка..

 

 
 
 
 

3в1: охлаждаш, овлажняваш и пречистваш въздуха!

 

Спри да изразходваш средства за скъпи климатици и нискоефективни вентилатори с неприятен дизайн. Охлаждаш и пречистваш въздуха във всяка стая с модерния и екологичен уред Арктик Еър Ултра - не само охлажда, но и пречиства въздуха.

 

Арктик Еър има иновативна хидро-охлаждаща система, използваща изпаряващ и охлаждащ въздуха филтър: засмуква горещия въздух и го превръща на мига в охладен и освежаващ. По този начин въздухът се прочиства и освежава, а качеството му се подобрява.

 

 

  • Използвай го в офиса.

 

 

 

  • Освежи въздуха в дома си.

 

 

Миещ се филтър, който се почиства лесно

 

Арктик Еър Ултра работи с филтър, който се вади лесно и пере, за да можеш да го използваш дълго време. Почиства се под течаща вода, веднага след това е готов за употреба.

 

За още по-голям комфорт, уредът има 3 степени на работа на вентилатора – ниска, средна и висока. И това не е всичко - можеш да нагласиш посоката на въздушната струя, като обърнеш решетката.

 

 

 

 
 
 

Вградена нежна нощна светлина

 

Благодарение на интегрираната светлина и компактният дизайн, Арктик Еър Ултра е приятна декорация за дома. Сам избираш дали да го използваш с включена светлина или без нея – например, за несмущаван сън.

 

 

 
 

Комплектът включва:

  • 1x Арктик Еър
  • 1x Упътвания
 

Технически параметри

  • Дължина на кабела: 180 см
  • Капацитет на водния резервоар: 610 мл
  • Мощност: 5 V, 1,5 A
  • Функция за автоматично изключване
99,90 лв. 39,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 39,90 лв.
Моля, изберете: