Спортна Смарт Гривна и Часовник SP PLUS

Фитнес гривната SP PLUS разполага с OLED дисплей, който показва часа, извървените крачки и сърдечния ритъм. Band 3 е интелигентна гривна, предназначена да следи физическото и здравословно състояние на потребителите по време на всяка дейност. Другите функции включват известия за  повиквания и съобщения, синхронизиране със смартфони и наблюдение на множество данни: сърдечен ритъм, брой стъпки, часове на сън, изгорени калории и др. Силиконовата каишка е със специално противоалергично покритие, самата джаджа е влагоустойчива, а бутонът за управление е супертънък. Батерията е изключително издръжлива, осигуряваща до 5 дни работа без презареждане. 

 

Уникална и много удобна фитнес гривна от ново поколение с която можете да следите вашата активност и здравословен начин на живот без никакви усилия.

 

Тази гривна постоянно измерва вашите жизнени показатели (кръвно налягане, пулс и количество на кислород в кръвта), качеството на съня ви, изминатото от вас разстояние в крачки и метри и изгорените калории.

 

 

!ВАЖНО - ГРИВНАТА МЕРИ КРЪВНО И ПУЛС В РЕАЛНО ВРЕМЕ!

 

Резултат с изображение за smart bracelet m3

 

Тя е елегантна, лека и удобна. Със своят 3D sport сензор гривната ще ви показва изгорените калории, измината дистанция – крачкомер, вашият моментен сърдечен ритъм и ще наблюдава колко е спокоен сънят Ви. Има допълнителни екстри като хронометър, смарт аларма със вибриране, откриване на телефона и още други. Смарт гривната се сдвоява с всички смарт телефони и ви информира за всяко повикване или съобщение. Поддържа всички Android и Apple телефони, както и приложенията Facebook и Whatsapp. Гривната е водонепромокаема 50m. и ще можете да влезнете с нея под душа но не и да плувате. Можете да откриете Вашият телефон или гривна с функционaлнoстта Find My Phone. Гривата се зарежда през стандартен USB порт на всяко Ваше устройство – компютър, лаптоп или зарядно.

 

Резултат с изображение за smart bracelet m3

 

Функционалности: моментен сърдечен ритъм, измерване на кръвното налягане, измината дистанция – крачкомер, изразходени калории, известяване за повикване и съобщение, контролиране на светлината на екрана, интелигентен будилник чрез вибрация, отдалечена камера, наблюдение на съня: кога и колко дълбоко спите.

 

Също така е водоустойчива и чрез нея можете да получавете известия от вашия телефон (обаждания, съобщения, имейли и др.)


Свържете гривната с приложението за телефон и се наслаждавайте на още много функции.  (APPLefun или Yoho sport)

 

Начин на употреба:

За да заредите гривна е необходимо да махнете кайшката и да включите часовника директно в USB порт, за да се зареди.

Свързването с телефона става, като от сензорния бутон на часовника се отиде на менюто "Pairing" и от телефона си намирате смарт гривната, за да ги свържете. От сензорния бутон се сменят режимите на работа на засовника и желаната функция.

 

 

Характеристики:

Черна антиалергична силиконова каишка
Отброяване на крачки (крачкомер)
Показване на час, дата, ден и създаване на аларма
Измерване на пулс, кръвно налягане и количество на кислород в кръвта
Захранване: 110 mAh батерия – с едно зареждане, можете да я използвате до 20 дни
Bluetooth версия: 4.2
Водоустойчива

89,00 лв. 29,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 29,00 лв.
Моля, изберете: